Inschrijvingen

Inschrijvingen

Inschrijvingen voor het schooljaar 2020-2021

Na de paasvakantie konden we niet starten met de inschrijvingen in het secundair onderwijs vanaf het tweede leerjaar van de eerste graad omwille van de corona-maatregelen. De overheid vaardigde intussen voor die inschrijvingen verdere richtlijnen uit. Fysieke inschrijvingen worden tot en met 31 augustus opgeschort. 

De inschrijvingen worden opgeschort tot dinsdag 18 augustus 2020. Vanaf woensdag 19 augustus 2020 (8.00u) kan er opnieuw ingeschreven worden voor die richtingen waar er nog geen volzetverklaring is.
Hieronder zien jullie de capaciteiten en eventuele volzetverklaringen van de verschillende klassen. De volgorde van de digitale inschrijving zal gebruikt worden als volgorde bij het verdelen van de plaatsen. Mensen die problemen hebben met het invullen van het digitale formulier kunnen ons tijdens de schooluren contacteren op het nummer 02 452 92 82 voor technishe ondersteuning.

 

Voor het schooljaar 2020-2021 stelden we volgende capaciteiten in

(laatst aangepast op 09/07/2020 om 14.30u)

TSO

 • Sociale en technische wetenschappen: 32 leerlingen per leerjaar
  Volzet: 5 STW

 • Industriële wetenschappen: 16 leerlingen per leerjaar

 • Elektromechanica: 16 leerlingen per leerjaar

 • Bouwtechnieken: 16 leerlingen per leerjaar

 • Handel: 16 leerlingen per leerjaar
               

BSO

 • Office & retail (kantoor): 14 leerlingen per leerjaar
  Volzet: 3, 4, 5 en 6 office & retail

 • Basismechanica/(computergestuurde) werktuigmachines: 14 leerlingen per leerjaar

 • Hout/houtbewerking/interieurinrichting: 14 leerlingen per leerjaar

 • Verzorging-voeding/verzorging/thuis- en bejaardenzorg: 14 leerlingen per leerjaar

 

We zullen regelmatig de stand van zaken aanvullen op onze website.
Onze huidige leerlingen werden standaard overgezet naar het volgende leerjaar. Er kunnen dus  nog plaatsen vrijkomen in de loop van de komende maanden door attesteringen en leerlingen die veranderen van studierichting en/of school. We zullen  steeds de volgorde van inschrijving respecteren bij het toewijzen van de vrijgekomen plaatsen.

Op www.inschrijvingsrecht.be vindt u de brochure 'Inschrijven in een school in 15 vragen'. Daar vindt u ook een korte vertaling in een aantal andere talen.

Heeft u of uw kind nog twijfels over de studiekeuze die het best bij uw zoon/dochter past? Of bent u overtuigd van de keuze maar zou u graag een beeld hebben van de mogelijkheden na het seundair onderwijs? Neem dan zeker een kijkje op onderwijskiezer.be, een website met heel veel informatie over studiekeuze en dergelijke.